«Майно громади замість оренди віддаємо під ЦНАП» - Віта  Кисільова

«Майно громади замість оренди віддаємо під ЦНАП» - Віта Кисільова

В соціальних мережах велися дискусії щодо питання відкриття Центру надання адміністративних послуг у Квасилові. Так, частина мешканців просто в захваті від того, що тепер для отримання довідок та консультацій не потрібно буде їздити в Рівне, але знайшлися і ті, хто почав говорити про те, що це дії «на виселення аптеки».

Про це йдеться на сторінці Рівненської міської ради у Фейсбук.

“В аптеки "Антарес" закінчується договір оренди 31 березня 2021 року. За законом, продовжити договір без конкурсу неможливо, а конкурс може виграти будь-яка комерційна структура навіть не пов'язана із фармацією. Постає питання - майно громади можна використати під приміщення ЦНАПу або віддати його в оренду під аптеку чи магазин. Друге, за умовами створення Центру - він має бути розміщений тільки на першому поверсі, на третьому поверсі адмінприміщення селищної ради неможливо через відсутність ліфта”, - наголошує староста  Віта Кисільова.

Крім того, наголосила, що у селищі зроблять усе, щоб сприяти розвитку бізнесу і аптеці, впевнені, теж знайдеться хороше місце.

" Аптека має можливість орендувати інше приміщення, робочі місця залишаються і люди матимуть вибір серед аптечних мереж селища", - пояснила Віта Кисільова.

Читайте також