Лайма Вайкуле оголосила голодування

Лайма Вайкуле оголосила голодування

Співачка Лайма Вайкуле, яка відзначила в останній день березня 67-й день народження, вважається однією найстильніших артисток естради на пострадянському просторі.

Лайма виглядає неймовірно молодо, а її тіло вирізняється стрункістю.

Латвійська виконавиця не приховує свого секрету чудової зовнішності і зазначає, що справа не лише в генетиці, а й в елементарному догляді за собою.

Артистка не тільки регулярно відвідує косметологів, а й практикує голодування - і саме це рішення, за її словами, стало вирішальним у боротьбі за красу.

Незважаючи на те, що Лайма не їсть м’ясо з дитинства, перед днем народження вона вирішила і зовсім відмовитися від їжі на кілька днів. Популярна артистка може не приймати їжу аж 12 днів. Увесь цей час вона п’є воду.

Артистка впевнена, що завдяки регулярному голодуванню вона не лише худне, але і очищає організм від шкідливих шлаків. При цьому співачка підкреслила, що голодує не тому, що так вона вирішила, а під наглядом кваліфікованих фахівців в одній з латвійських клінік.

У звичайний час Лайма Вайкуле може їсти все, в їжі вона себе не обмежує. Однак, коли розуміє, що починає набирати зайву вагу, то починає харчуватися лише рисом і водою.

Читайте також