Кращі учнів та студенти Рівненщини отримали обласні премії

Кращі учнів та студенти Рівненщини отримали обласні премії

Призери ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу Малої академії наук, 200-бальники ЗНО та кращі студенти Рівненщини отримали обласні премії. Їх вручили в рамках реалізації обласної програми підтримки молоді на 2021 – 2025 роки.

«Ви вже стали кращими з кращих, адже досягнули значного результату в освітній галузі. Але я переконаний, що це лише перший етап вашого майбутнього успіху, а тому бажаю не зупинятися на досягнутому. Ви - енергійна та ідейна молодь, яка є рушійною силою Рівненщини. Серед вас - майбутні президенти, міністри, науковці і Нобелівські лауреати. Щиро бажаю помножувати ваші здобутки та впевнено рухатись до поставлених цілей. Ми пишаємось вами!» - звернувся до присутніх голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Привітав молодь із освітніми здобутками голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, його перший заступник Сергій Подолін, а також перший заступник голови облради Сергій Свисталюк.

Так, серед молоді одноразову грошову премію вручили для:

  • 108 – студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти, учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • 34 – призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України;
  • 18 – учнів закладів загальної середньої освіти, учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали максимальну кількість 200 балів за результатами оцінювання.

За свої здобутки вони отримають премію у розмірі 5 тисяч гривень кожна.

 

????

Читайте також