Кращі ідеї подарунків друзям на річницю весілля

Кращі ідеї подарунків друзям на річницю весілля

Річниця весілля друзів — це прекрасний привід знову зібратися всім разом, згадати, наскільки веселою було саме весілля і подарувати їм ще один незабутній презент. І якщо ви поки не уявляєте, що ж саме подарувати друзям в цей радісний та святковий день, то ви цілком можете обрати для них один з варіантів з нашого списку.

Постільна білизна

Дуже практичний презент, який чудово підійде на таку святкову подію, як річниця весілля. Тим більше, що багато річниць названо на честь матеріалів, з яких і може бути виготовлений цей комплект, наприклад, ситець або льон. Ну, а що стосується принта, то краще, звичайно ж, обирати щось ніжне, в пастельних тонах, тоді цей знак уваги точно сподобається молодому подружжю.

Набір келихів

Ще один подарунок з розряду класичних, який доречно вручати як на саме весілля, так і на його річницю. Звичайно ж, краще обирати справді якісні й дорогі набори, наприклад з богемського скла, із золотим напиленням або з кришталю. Але якщо молода пара вважає за краще отримувати як подарунок все оригінальне, то ви можете підібрати для них келихи з якимось забавними написами, які у великій кількості можна знайти в інтернеті та магазинах подарунків.

Подарункові сертифікати на враження

Подарунковий сертифікат — це прекрасний сучасний презент, який точно оцінять ваші друзі. Радимо вам обирати цікаві враження, які призначені для двох, наприклад, похід у спа, vr-квест, прогулянка на конях, політ на повітряній кулі, вечеря з безлімітним м’ясом, романтичний вечір на даху, купання в чані, биття посуду, екстрім на квадроциклах тощо.

Валізи

Ваші друзі, напевно, ще не раз захочуть провести час разом в іншому місті або країні. А для того, щоб подорож була ще більш комфортною, вашим друзям потрібні якісні та місткі валізи! Причому ви можете взяти однакові валізи, а можете придбати іншу велику для багажу, а другу маленьку — для ручної поклажі.

Девайси для дому

Молодій родині завжди може знадобитися який-небудь новий девайс для їхньої квартири, і ви напевне знаєте, чого саме їм не вистачає для щастя. Так що можете сміливо купувати для них посудомийну машину, робот-пилосос, мультиварку, блендер, електричну м’ясорубку, соковижималку, проєктор і все що завгодно з техніки.

Піжами

Ще одне непогане рішення для подарунка друзям на річницю їхнього весілля — це піжами, які вони із задоволенням будуть носити вдома. Причому, ви можете зупинити свій вибір на популярному бренді кігурумі й вручити молодій парі піжами у вигляді кумедних тварин. Такі піжами можуть бути однаковими, а можуть бути і різними, вибір, звичайно ж, за вами.

Ви можете зупинити свій вибір на варіантах, які ми вам запропонували або ж підібрати щось інше. В будь-якому разі, головне — це ваша увага до друзів!

Читайте також