Кому цього дня щаститиме на кожному кроці – гороскоп на 19 вересня

Кому цього дня щаститиме на кожному кроці – гороскоп на 19 вересня

19 вересня не забувайте про відпочинок. Через втому можливі запаморочення та мігрені. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Вівторок – вдалий день для початку навчання, пошуку роботи й переїзду на нове місце проживання, - говорить астрологиня. – Не поспішайте діяти. Спочатку сплануйте усе. Необдумані рішення будуть помилковими. Продуктивний день для людей інтелектуальних професій. Створюйте нові проєкти, обмінюйтеся інформацією, підвищуйте кваліфікацію. Призначені на цей день перемовини будуть продуктивними. Проте вирішувати складні фінансові завдання буде непросто. Запобігайте збиткам. Охочі придбати нову нерухомість саме цього дня мають активно займатися пошуками варіантів. Ви зможете об'єктивно оцінити всі пропозиції. Ракам, Дівам і Скорпіонам щаститиме на кожному кроці. Не розповідайте про ці везіння друзям та колегам. У них справи підуть не так гладко, тому бурчатимуть і заздритимуть.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Присвятите себе родині. Робочі питання відійдуть на другий план. Не будьте надто вимогливими, коли діти потерпають від дефіциту уваги. Почитайте разом цікаву книгу, сходіть у кінотеатр. Не втрачайте довіру одне до одного.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися, з ким плануєте продовжувати зустрічатися та кому зі знайомих давно слід сказати "до побачення".

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це час збитків. Ваші фінансові рішення зараз будуть помилковими. Уникайте кредитів. Не варто купувати мотоцикли. Зачекайте з купівлею і продажем нерухомості.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не марнуйте часу на обіцянки. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Не варто заводити нових домашніх улюбленців. Вони погано піддаватимуться дресируванню і принесуть чимало шкоди оселі. Зачекайте з цим до вихідних.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не втрачайте пильності. Придивіться до людей, які вас оточують. Не кожен з них бажає вам щастя. Дехто не один місяць ставить палки в колеса та з задоволенням споглядає, як шукаєте вихід і долаєте труднощі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Візит до стоматолога відкладіть до вихідних. Краще зачекати з косметичними операціями на обличчі та шиї. Бережіть шкіру. Вона погано загоюватиметься, можливі шрами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цього дня не бажано підбирати нову косметику. Шкіра відреагує на це алергією. Вдалий час, аби купувати куртки і взуття на осінь.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

До вашої думки прислухатимуться. Легко буде влитися у новий колектив. На співбесідах вам не буде рівних. Але вже за кілька тижнів сумуватимете за попереднім місцем роботи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Постійно стоятимете перед вибором: робота чи сім'я. Не втрачайте голову. Ви зумієте все розумно збалансувати. Діти та кохані не нарікатимуть на відсутність уваги з вашого боку.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Це день відвертих розмов. Дізнаєтеся багато нового про людей, із якими знайомі не один рік. Рішення щодо переїзду приймати не слід. Відкладіть ці плани на кінець місяця. Тоді ясніше бачитимете свої перспективи.

. Водолій (21 січня – 20 лютого)

Робота піде як по маслу. Вдадуться справи, над якими ламали голову багато днів. Зустріч з друзями заплануйте на вечір. Але розказувати їм подробиці особистого життя не слід. Ваші таємниці стануть плітками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це час грандіозних ідей і сміливих рішень. Ваша креативність вражатиме. Тільки сил на усі справи може забракнути. Організм потребує вітамінної підтримки та повноцінного сну. Частину заробленого віддайте на потреби війська.

 

Читайте також