Instagram повідомлятиме про збої та додав нову функцію для користувачів

Instagram повідомлятиме про збої та додав нову функцію для користувачів

Після нещодавнього наймасштабнішого збою в соцмережах Facebook, Instagram додав корисну функцію. Йдеться про сповіщення, яке інформуватиме користувачів про збої в роботі сервісу. Тобто, тепер не доведеться шукати відповіді на сторонніх платформах. І це після 10 років існування… Крім того, Instagram запустив новий інструмент статусу облікового запису, який працюватиме як універсальне місце для інформації про обліковий запис.

Ідея сповіщень про збої полягає в тому, щоб зменшити розчарування користувачів, коли вони не знають про тимчасові проблеми в роботі застосунка. У майбутньому, коли в Instagram виникне збій або технічна проблема, в стрічці активності з’явиться відповідне сповіщення. А згодом, коли проблема буде виправлена – також відобразиться повідомлення.

Новий статус облікового запису – це місце, де користувачі можуть отримати інформацію про свій профіль, зокрема чи перебуває він під загрозою блокування. В майбутньому, Instagram планує розширити цей розділ інформацією. Наприклад, показуючи користувачам, як їхній контент поширюється і рекомендується в різних частинах платформи.

Статус облікового запису також дозволить користувачам «попросити перевірку» їхнього контенту, якщо вони вважають, що пост було видалено несправедливо.

Читайте також