Грає на піаніно, коли хоче їсти: котик, який незвичним способом просить їжу, підкорив мережу

Грає на піаніно, коли хоче їсти: котик, який незвичним способом просить їжу, підкорив мережу

Кожен раз, коли котик хоче, щоб його погодували, він грає на крихітному піаніно. І явно у нього є талант.

Кейт Нікс із Філадельфії знайшла двомісячного Вінслоу у своєму саду – він намагався битися з собакою. Йому було 8 тижнів, він був покритий шрамами, весь брудний та мав серйозний випадок стригучого лишаю – проте здався дівчині досить симпатичним.

Коли Вінслоу був кошеням, він зацікавився крихітним піаніно, яке Нікс купила свого часу на eBay. Він спробував натискати на інструмент і заглядав під нього, намагаючись знайти, звідки походять звуки. Згодом котик почав грати на піаніно, щоб привернути увагу, і коли Кейт одного разу запитала, чи не сповіщає він таким чином, що пора обідати, пухнастий ствердно нявкнув.

Він зрозумів, що я заохочую рухати його лапками вгору і вниз по клавішах, тому він робить це, коли дійсно чогось хоче. Це взагалі його система сигналізації,
– поділилася Нікс.

 

Але з того часу це перетворилося на свого роду службовий дзвінок. Це стало нагородою за полювання, тому що в квартирі він мало що може зробити. Він грає на ньому, тільки коли ми на кухні, і знає, що може перекусити,
– розповідає власниця Вінслоу.

Вінслоу грає на піаніно: кумедне відео

Вінслоу також натискає клавіші, коли вважає, що прийшов час міняти його туалет або навіть коли він просто хоче, щоб його почухали за вушком.

Читайте також