Гороскоп на 8 листопада: Діви не розповідайте зайвого стороннім, Леви - запитайте пораду у друзів

Гороскоп на 8 листопада: Діви не розповідайте зайвого стороннім, Леви - запитайте пораду у друзів

Якщо не вдається зосередитися на чомусь одному, увімкніть заспокійливу музику та помрійте

Овен

Намагаєтеся не давати волі емоціям, зберігаєте самовладання – і справляєтеся з ситуацією, знаходите спосіб подолати всі труднощі. Сьогодні вам буде особливо важливою підтримка близьких. Не потрібно довгих розмов і пояснень: люди, яким ви дорогі, все зрозуміють правильно.

Телець

Всі ваші думки будуть зайняті питанням про взаємини з коханою людиною. Вам не страшна брудна робота, ви виявите свою точність та старанність. Сьогодні вам властиво критикувати інших людей. Зараз ви схильні до перебільшення та спотворення інформації, тому краще зачекати на паузи або порадитися з тим, кому ви довіряєте.

Близнюки

День добре підходить для спілкування. Ви не просто добре поладнаєте з оточуючими, а дійсно зрозумієте, чого вони хочуть і чекають від вас, що в них на думці. Вдасться знайти підхід до тих, хто раніше тримався дуже відсторонено, уникав відвертих розмов. Відносини, які зараз починаються як ділові, можуть незабаром набути дружнього характеру. Можна братися за якісь масштабні проекти, складні справи, з якими навряд чи вдасться впоратися швидко. Ви виявите наполегливість, не кинете почате на півдорозі. Все обов'язково вийде.

Рак

День не віщує жодних глобальних подій. З повсякденними справами ви впораєтеся легко. Підтримка та розуміння з боку близьких додадуть вам впевненості. Киньте всі свої сили на здійснення добрих справ. Все, що ви зараз зробите хорошого, найближчим часом повернеться сповна.

Лев

Перша половина дня навряд чи підходить для того, щоб ухвалювати важливі рішення, займатися серйозними справами. Непогано буде взяти невелику паузу: вам варто багато про що подумати, і добре, якщо ніхто не відволікатиме вас, збивати з пантелику непроханими порадами. Друга половина дня складається набагато вдалішою. У цей час ви можете здійснити практично все, що задумали, адже зірки на вашому боці. Якщо в чомусь сумніваєтеся, тоді спитайте поради у давніх друзів, вони поганого не скажуть.

Діва

Ви з ентузіазмом візьметеся за складні відносини і добре справляєтеся з ними. Імовірні незвичайні знайомства, зустрічі з людьми, які зовсім не схожі на вас. Розмови з ними нескінченно цікаві. Вони допомагають багато чого поглянути по-іншому. Деякі Діви зрозуміють, що саме хотіли б змінити у своєму житті, і здогадаються, як це можна зробити. Є можливість, що ви привернете себе когось непорядного. Тому перш ніж розповідати щось стороннім, добре подумайте.

Терези

Вас більшою мірою займатимуть особисті справи. Не поспішайте ділитися радісними звістками з людьми, які не поділяють ваш настрій. Не давайте обіцянок, яких ви не зможете виконати. А якщо взяли на себе зобов'язання – виконуйте.

Скорпіон

Спілкування з першою любов'ю, яку ви з великою ймовірністю несподівано зустрінете в цей день,  може дати шанс на відновлення колишніх відносин. Ви зможете здійснити давні плани, якщо заручитеся підтримкою друзів та добрих знайомих.

Стрілець

День принесе хороші новини та блискучі ідеї. Ви можете по-новому поглянути на те, що здавалося вам звичним, або вирішити, що хотіли б змінити життя. Багатьом представникам знака інтуїція нагадує, як краще діяти, на чому зосередитись насамперед, а що відкласти на потім.  Буде багато незвичайних зустрічей, розмов, які запам'ятаються надовго. Друга половина дня обіцяє грошові надходження, вдалі покупки.

Козеріг

Ви можете виявитися важким співрозмовником, наприклад, наполягатимете на своєму навіть у тих питаннях, у яких не компетентні. Через це можуть виникнути сварки. Навіть якщо почуття роздратування буде вашим постійним супутником, постарайтеся не давати йому волі. Цей день дуже вдалий для всього, що стосується кохання.

Водолій

Дрібні професійні невдачі, можливі у цей час, не варто сприймати як катастрофу – кожен має право як на помилки, так і на можливість їхнього виправлення. Друга половина дня обіцяє якісь приємні домашні події, а також хороші новини щодо близьких. Це слушний час для того, щоб обговорити сімейні плани; з'явиться визначеність, якої всім не вистачало.

Риби

У вас виходитиме буквально все, за що візьметеся. Ви будете дуже задоволені, і ваш добрий настрій передасться оточенню. Якщо плануєте пройтися магазинами, то або не беріть з собою великих сум, або візьміть людину, яка зуміє стримати вас від нераціональної витрати коштів.

Читайте також