Гороскоп на 30 червня: Терезам слід зберігати свої секрети, а Левам попрощатися з минулим

Гороскоп на 30 червня: Терезам слід зберігати свої секрети, а Левам попрощатися з минулим

У четвер, 30 червня, другий день місячного календаря. Цього дня зростаючий Місяць знаходиться у знаку Рак. Астрологи дали рекомендації та склали астрологічний прогноз для кожного знака Зодіаку на 30 червня. Дізнайтеся, що підготували для вас зірки.

Овен

Сьогодні у вашому оточенні обов'язково має бути людина, яка підтримуватиме і вселятиме впевненість у тому, що ви зможете зробити все, що запланували, і навіть більше.

Телець

Енергію, нестачі якої сьогодні не буде, зірки наполегливо рекомендують направити в мирне русло. Цього дня ви зможете виконати і перевиконати навіть найсміливіші плани.

Близнюки

Не варто чіплятися до близької людини через дрібниці: постарайтеся заплющити очі на її незначні недоліки, які є у кожного, подумайте про те, що почуття, яке вас поєднує, набагато важливіше.

Рак

Не намагайтеся сьогодні встигнути скрізь, поєднуючи професійні справи з побутовими клопотами – треба вибрати один, легший напрямок і діяти відповідно до нього.

Лев

Настав час відмовитися від неприємних вам людей, вивівши їх за коло свого спілкування: чим далі вони від вас будуть, тим краще для всіх – як для вас, так і для них.

Діва

Не соромтеся своїх емоцій: бувши загнаними всередину, вони можуть спричинити поганий настрій і навіть фізичні нездужання.

Терези

Свої професійні плани бажано тримати в секреті і не розповідати про них не лише зацікавленим особам – колегам та конкурентам, а й друзям – вроки ще ніхто не скасовував.

Скорпіон

Зірки не рекомендують вам проявляти впертість, чого б вона не торкалася: зіткнувшись з якоюсь суперечністю, погодьтеся - або хоча б вдайте, що погоджуєтеся - з іншою точкою зору.

Стрілець

За першої ж нагоди зірки рекомендують вирушати за місто – ближче до природи та подалі від смогу та метушні.

Козеріг

Не варто ні з ким сваритися, навіть якщо вам здасться, що для цього існують поважні причини: конфлікт може виявитися значно серйознішим, ніж можна буде подумати спочатку.

Водолій

Небажано братися за нові та серйозні проєкти: на них доведеться витратити багато сил, які ви зараз не маєте в своєму розпорядженні

Риби

Якщо хтось захоче поділитися з вами плітками під виглядом останніх новин, відмовтеся від їхнього обговорення: не варто брати на себе негатив, який ви отримаєте в результаті.

Читайте також