Гороскоп на 28 грудня: Терези реалізують свої бажання, а Водолії зустрінуть колишнє кохання

Гороскоп на 28 грудня: Терези реалізують свої бажання, а Водолії зустрінуть колишнє кохання

28 грудня Місяць перебуває у знаку Скорпіон. Фаза Місяця – остання чверть. Цього дня можна займатися новими справами і копіткою роботою.

Овен

День Овнів складеться добре і принесе невеликі, але перспективні зміни. Зірки радять виявити рішучість та шукати нестандартні шляхи у досягненні цілей.

Телець

Тельці будуть імпульсивні та дратівливі, що не дозволить їм вирішити всі важливі питання. Представникам знака краще не вступати в суперечки з оточуючими і бути терпимішими з близькими людьми.

Близнюки

Близнюків чекає несприятливий день у фізичному плані: ймовірні проблеми зі здоров'ям, травма чи стрес. Зірки радять уникати ризику та не займатися цього дня важкою роботою.

Рак

День Раків складеться вдало, якщо вони спланують його наперед. Зірки рекомендують покладатися лише на свої сили, тому що поради оточуючих не будуть корисними.

Лев

Левам варто тверезо оцінити сили, і можливості – від цього залежить здійснення цілей. Зірки рекомендують уникати великих покупок, оскільки у перспективі вони виявляться невдалими.

Діва

У Дів складеться сприятливий день, якщо вони не піддаватимуться похмурому настрою. Важливо налаштуватися на позитивну хвилю – від цього залежить успіх справ.

Терези

Зірки обіцяють Терезам день реалізації проєктів та бажань. Це стосується не лише робочих справ, а й особистих. Можна сміливо проявляти ініціативу, а також розраховувати на підтримку та розуміння.

Скорпіон

Скорпіони зіткнуться з несподіваними обставинами, які можуть зруйнувати всі їхні плани. Не виключена ситуація, коли діяти доведеться експромтом.

Стрілець

Стрільцям варто звернути увагу на здоров'я та не відкладати візит до лікаря, якщо з'явилися будь-які скарги. Краще перестрахуватися та подбати про себе вчасно.

Козеріг

Козероги будуть впевнені у своїх силах та отримають цікаву ділову пропозицію. Також зірки обіцяють їм шанс на підвищення.

Водолій

У Водоліїв з'явиться шанс розібратися з особистими проблемами. Не виключено, що на горизонті виникнуть старі друзі та колишнє кохання.

Риби

День принесе Рибам позитивні зміни та виявиться дуже плідним. Можна сміливо втілювати у життя найамбітніші плани.

Читайте також