Гороскоп на 22 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Гороскоп на 22 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Гороскоп на 22 жовтня 2021 року підкаже, на кого чекає підвищення, для кого небезпечно вирушати в поїздки, а кому загрожує захворювання.

Овен

Ранок може початися з неприємних сюрпризів. Не варто зриватися на всіх, хто потрапить під руку. Треба стежити за здоров’ям  у п’ятницю в Овнів підвищена небезпека захворіти.

Телець

Для Тельців корисно буде зосередитися на роботі. Є ймовірність «закрити» давні проєкти і отримати щось нове та цікаве.

Близнюки

Якщо не поставитися до свого здоров’я з відповідальністю, зросте небезпека травм або сезонних захворювань. Зверніть увагу на своє харчування.

Рак

Ракам доведеться вирішувати питання, пов’язані з домом і сім’єю. Буде багато приводів для хвилювання, але якщо проявити терпіння і стриманість, усе складеться, як вам потрібно.

Лев

Вас можуть зрадити люди, з якими були давні домовленості. Імовірні численні суперечки і навіть сварки і на роботі, і вдома. Усе вирішиться на вашу користь, якщо не втратите над собою контроль.

Діва

Час відпочити і приділити увагу своєму здоров’ю. Велика ймовірність сильних стресів і сварок, які доведеться пізніше компенсувати. Приділіть увагу дітям.

Терези

Терези можуть опинитися в центрі уваги  і тільки від вас залежить, у якій ролі: миротворця між сторонами чи винуватця конфлікту. Робота буде неефективна, вдома варто відволіктися і відпочити.

Скорпіон

Скорпіони можуть отримати шанс провести романтичний вечір, якщо вчасно помітять знаки уваги. Цілий день буде підвищене стресове навантаження, тому варто тримати себе в руках.

Стрілець

Стрільцям доведеться невідкладно вирішувати домашні проблеми. Не варто бувати в центрі скупчення людей висока небезпека захворіти або травмуватися.

Козеріг

Удача усміхнеться Козерогам, якщо не підведе витримка, то ви можете отримати підвищення або нову престижну посаду. Не варто ухвалювати необачних рішень важливо все ретельно обміркувати.

Водолій

Водолії можуть отримати приємну новину протягом дня. Постарайтеся зберігати гарний настрій ? це компенсує енергетичну виснаженість.

Риби

Не треба втручатися в чужі конфлікти. Рибам варто зосередитися на своїх питаннях. Можливо, хтось допоможе вам з вирішенням давньої проблеми.

Читайте також