Фермер з Рівненщини висадив обліпиховий екосад

Фермер з Рівненщини висадив обліпиховий екосад

Андрій Кузьмич з Рівненщини займається фермерством та садівництвом з 2017 року. Водночас підприємницьку діяльність заснував нещодавно.

Чоловік має досвід роботи у плодово-ягідному кооперативі «Сонячна ягода». Там він здобув технічні та організаційні навички з вирощування, збуту та переробки обліпихи. Тому основною ідеєю своєї підприємницької діяльності стало створення обліпихового екосаду «Ягода Перемоги».

Для реалізації бізнес-ідеї чоловік скористався урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа». Успішно захистивши бізнес-план та пройшовши співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості, Андрій Вікторович отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту. За ці кошти закупив необхідне обладнання, сировину та матеріали для розвитку власного бізнесу у селі Плоска, що у Рівненському районі.

- Маючи досвід, бажання та комерційну впертість, я переконаний, що бізнес буде не лише прибутковим, а й потрібним у регіоні. Конкуренції з вирощування обліпихи на території реалізації бізнес-плану на даний час немає, - ділиться Андрій Кузьмич.

Читайте також