Допомогли працевлаштуватися двомстам учасникам АТО

Допомогли працевлаштуватися двомстам учасникам АТО

У січні—вересні послугами Рівненської обласної служби зайнятості скористались 842 безробітних із числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції.Із них мали право на отримання допомоги з безробіття 783 особи.

Загалом упродовж дев’яти місяців працевлаштовано 206 учасників АТО (ООС), проходили професійне навчання 56, брали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру 5 осіб. Профорієнтаційні послуги отримували 597 безробітних громадян.

Крім того, з початку року послуги служби зайнятості отримували 89 переміщених із тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Статус безробітного мали 53 особи, з них отримували допомогу з безробіття 42. За сприяння Рівненської служби зайнятості 20 переселенців були працевлаштовані та 7 безробітних проходили професійне навчання.

— Станом на 1 жовтня на обліку в обласній службі зайнятості перебували 358 безробітних з числа учасників АТО (ООС) та 20 переселенців, — повідомив директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

 

Людмила СУХОВЕЦЬКА, фахівець Рівненського обласного центру зайнятості.

Читайте також