Додаток

Додаток "Приват 24" тимчасово не працює: яка проблема

У прес-службі ПриватБанку наголосили, що програма працювала некоректно при спробі клієнтів авторизуватися у додатку банку.

У ПриватБанку підтвердили, що сервіс "Приват24" працює некоректно, проте фінустанова обіцяє усунути неполадки найближчим часом. Про це повідомляє видання "Апостроф".

ЗМІ повідомило, що клієнти банку не могли увійти до своїх облікових записів електронного сервісу Приват24. Люди надсилали скріншоти з повідомленнями, що ведуться "регламентні роботи".

Приват24
Скріншот програми Приват24

Деякі українські медіа звернулися до прес-служби банку, де їм повідомили, що стався збій у роботі програми. Зокрема, прес-секретар ПриватБанку Олег Серга зазначив, що технічний збій стався при спробі клієнтів авторизуватися (тобто зайти до Приват24 через додаток).

"Вже працюємо над усуненням, чиним. Розраховуємо усунути проблему максимум за годину. Оперативно запустили регламентні роботи", - прокоментував Серга.

Збій був зафіксований приблизно о 14:20 і досі не працює (на момент написання новини). Поки що сервіс взагалі не завантажується.

Читайте також