До смерті забив лопатою чоловіка, якого запросив у гості

До смерті забив лопатою чоловіка, якого запросив у гості

До поліції зателефонували медики швидкої допомоги і повідомили, що у селі Біла Криниця вони констатували смерть чоловіка із множинними тілесними ушкодженнями. На подвір’ї, де лежав чоловік, були сліди крові.

Правоохоронці з’ясували, що 8 липня ввечері 34-річний житель села Біла Криниця познайомився із 30-річним чоловіком та запропонував йому разом випити спиртне у нього вдома. Близько четвертої години ранку вони посварилися. Господар понад десять разів вдарив лопатою гостя, а також бив ногами по голові та тілу. Зрозумівши що накоїв, викликав швидку.

Свою причетність до події 34-річний чоловік спочатку заперечував, але в ході проведення слідчих дій зізнався правоохоронцям у скоєному.

Слідчі вилучили знаряддя вбивства - лопату зі слідами крові та інші речові докази. У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. З

а процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури йому вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Читайте також