Чотири дні ховався у лісі

Чотири дні ховався у лісі

Поліцейські затримали 54-річного Ярослава Полюховича, мешканця Зарічного, якого підозрюють у вбивстві 35-річного Анатолія Полюховча із села Серники Вараського району.

У поліції розповідають, що пошукові групи обстежували територію та населені пункти, здійснювали огляд автомобілів, опитували місцевих мешканців, перевіряли закинуті будівлі, опрацьовували відео з камер спостереження. Підозрюваний у вбивстві вийшов до магазину у селі Зелена Діброва. Там на нього вже чекали поліцейські. Він пояснив, що упродовж чотирьох діб ретельно переховувався у лісі.

Чоловік показав, де заховав зброю та патрони. Слідчі повідомили йому про підозру. Суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою терміном 60 діб.

Нагадаємо, що вбивство сталося 30 червня біля озера Біле поблизу села Вовчиці Вараського району. Дружина покійного Наталія Полюхович розповідає, що того дня разом із сім’єю приїхали на озеро відпочити. Каже, що ще за кілька годин, до стрілянини її чоловік мав із стрільцем певну розмову. Наталія розповідає, що агресивного незнайомця вона особисто не знала. Із ним був знайомий її чоловік. Після неприємного діалогу сім'я Полюховичів продовжила свій відпочинок.

А вже через дві години кривдник повернувся до водойми знову. Втім, цього разу зі зброєю. Тоді, за її словами, на очах у їхнього 6-річного сина та купи людей 54-річний зловмисник здійснив кілька пострілів у бік її чоловіка. Жінка загиблого наголошує, що конфлікту між чоловіками у день вбивства не було.

 

Читайте також