Дівчина, яку вчора збили на пішоходному переході поблизу Корнина, померла в лікарні

Дівчина, яку вчора збили на пішоходному переході поблизу Корнина, померла в лікарні

Вчора, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Корнин сталася дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок ДТП дівчину із тяжкою черепно-мозковою травмою та полі травмою госпіталізували до Рівненської міської лікарні. Втім врятувати її життя не вдалося — сьогодні, від отриманих травм вона загинула.

З'ясувалося що 35-річний житель села Рисв’янка, водій автомобіля «Opel Combo», допустив наїзд на 21-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

Унаслідок ДТП дівчину із тяжкою черепно-мозковою травмою та полі травмою госпіталізували до Рівненської міської лікарні. Втім врятувати її життя не вдалося — сьогодні, від отриманих травм вона загинула?????

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого відомості внесені до ЄРДР за частиною 2 статті 286 КК. Слідчі встановлюють усі обставини автопригоди.

Кермувальник легковика за зовнішніми ознаками був тверезий. У рамках кримінального провадження у нього відібрано зразки крові.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також