Денний і нічний тариф

Денний і нічний тариф

У Рівному хочуть запровадити два тарифи на проїзд у громадському транспорті: денний та нічний. Нині проєкт такого рішення обговорюють, заявив міський голова Олександр Третяк.

— Зараз обговорюється проєкт такого рішення, щоб зробити два тарифи: денний та нічний. Тобто в денний — стандартний, той, що зараз є, а нічний, можливо, це після 22?ї години — буде значно збільшений тариф. Це питання обговорюється в інших містах, в тому числі у столиці, — прокоментував Суспільному Олександр Третяк.

Він зазначив, що не може поки назвати конкретну цифру, але зазначив, що нічні поїздки містом у громадському транспорті будуть значно дорожчі.

Голова ГО «Союз перевізників України» Валентин Демчук вважає, що у Рівному потрібно і без нічного тарифу підвищувати вартість проїзду у маршрутних автобусах — на рівні 8?9 гривень.

Валентин Демчук пояснив, що перевізники за час пандемії зазнають збитків, адже кількість посадкових місць обмежена карантинними нормами, а загалом третина маршруток не виходить у рейси через нестачу водіїв.

Читайте також