Був у боргах

Був у боргах

У Рівному правоохоронці затримали 18?річного чоловіка, якого підозрюють у двох розбійних нападах на кредитну спілку. Поліцейським затриманий сказав, що не мав чим розрахуватися за борги.

Вперше цей чоловік напав на кредитну спілку у центрі Рівного під вечір 23 листопада. Він поранив працівницю установи ножем у шию. Взяти гроші не встиг — йому завадив перехожий.

Вдруге він навідався у цю ж спілку через три дні: нікого не травмував, проте, погрожуючи ножем працівниці, забрав із сейфа 10,5 тисячі гривень.

Заступник начальника поліції Рівненської області Сергій Волков пояснив: правоохоронців збентежило зухвальство пограбування, адже воно сталося в обідню пору.

— Хлопець зізнався у скоєному відразу після затримання. Він пояснив, що вже брав гроші у борг раніше та мав 30 тисяч гривень боргу, які не мав чим сплатити. Каже, що на такий вчинок його спонукали колектори, які щодня вимагали повернення позиченого, — розповів Сергій Волков.

Він додав, що хлопця розшукали у мікрорайоні «Північний», куди він поїхав на таксі одразу після нападу. Гроші підозрюваний витратив на погашення кредитної заборгованості та на букет квітів для своєї дівчини.

Потерпілі упізнали у підозрюваному нападника. В поліції кажуть, що раніше проблем із законом він не мав.

Про підозру у двох нападах хлопцеві оголосили 10 грудня. Одинадцятого суд обрав йому запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт.

До слова, підозрюваний працював на «Рівнеобводоканалі». Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Читайте також