Британка, яка виграла 190 мільйонів євро в лотерею, народила в 48 років від нового молодого чоловіка

Британка, яка виграла 190 мільйонів євро в лотерею, народила в 48 років від нового молодого чоловіка

Британка Джиліан Бейфорд, яка разом зі своїм чоловіком Ейдріаном виграла в 2012 році майже 149 мільйонів фунтів (близько 190 мільйонів євро) в лотерею "Євромільйони" ("EuroMillions"), народила в 48 років.

Через 15 місяців після виграшу, завдяки якому Джилліан і Ейдріан увійшли до числа найбагатших людей країни, подружжя розлучилося, проживши в шлюбі дев’ять років. Вона поїхала до себе на батьківщину в Шотландію, вийшла заміж вдруге за Брайана Дінса, який молодший за неї на вісім років. І, сама того не очікуючи, завагітніла. Джилліан народила дівчинку, яку назвали Емілі. У неї є ще дві дочки — 15 і 13 років.

- Фінансових проблем, як раніше, немає, але все одно доводиться міняти памперси, вставати вночі до дитини, справлятися з дитячими хворобами — незалежно від того, скільки у тебе грошей, — розповіла щаслива мама-мільйонерка журналістам видання The Sun.

Джилліан також говорить, що не буде занадто балувати дитину і купувати їй дизайнерські наряди за шалені гроші. Вона вважає, що її діти повинні знати ціну грошам.

А ось у колишнього чоловіка Джилліан Ейдріана Бейфорда особисте життя після розлучення не складається. Слідом за дружиною його протягом п’яти років кинули коханка і дві наречені.

Читайте також