Американська співачка Брітні Спірс два тижні проплакала, коли подивилась фільм про себе

Американська співачка Брітні Спірс два тижні проплакала, коли подивилась фільм про себе

Нещодавно вийшов документальний фільм про життя і кар’єру суперпопулярної свого часу американської співачки Брітні Спірс, яка згодом через зловживання алкоголем і наркотичними препаратами втратила не лише коханого чоловіка — танцівника Кевіна Федерлайна, а й двох синочків, яких суд віддав під опіку батька.

Про непрості «взаємини» доньки з алкоголем (який вона вперше спробувала в 13 років), а згодом і наркотики писала свого часу у своїй скандальній книжці мама співачки — Лінн Спірс.

Брітні зізнається, що не дивилася фільм повністю, але з того, що вона побачила, зробила висновок, що її життя й надалі залишається предметом публічного обговорення та осуду.

Співачка сказала, що два тижні проплакала після побаченого, адже залишається все такою ж ранимою й чутливою, як і раніше. Її життя постійно супроводжували папараці й журналісти, виставляючи напоказ привабливі, а частіше непривабливі її вчинки.

39-річну жінку не може не турбувати, в якому світлі її представили в цій стрічці. Де б вона була і що б робила, це постійно висвітлювали ЗМІ, засуджуючи, ганьблячи її, збиваючи з пантелику, розповіла співачка в соцмережі.

Безумовно, є люди з тонкою психічною будовою, до яких належить і пані Спірс, адже постійні переслідування ЗМІ, а як наслідок — зловживання алкоголем, наркотиками не раз приводили її до спеціалізованих клінік.

Через ці проблеми ще в юності (з 2008 р.) Брітні потрапила під опіку батька, від якої вже доросла жінка й досі не може звільнитися. Саме про це і йдеться у фільмі.

Прихильники і фанати співачки просто-таки вимагають у соцмережах, аби Спірс записала відео, в якому розповіла б, чого хоче в цьому житті і чи згодна й далі жити під наглядом батька.

Читайте також