Цього дня зірки утримуватимуть вас від хибних кроків – гороскоп на 5 березня

Цього дня зірки утримуватимуть вас від хибних кроків – гороскоп на 5 березня

5 березня навчіться спокійно сприймати усе, що відбувається навколо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Вівторок - день боротьби традиції з новаторством, - говорить астрологиня. - Досить довіряти чужим оцінкам. Аналізуйте вчинки людей, а не розповіді про них від знайомих. Удача буде на вашому боці. Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте в соцмережах. Добре вестиметься людям, що довіряють своєму досвіду. Не бійтеся ризикувати. Пан або пропав. Овнам, Дівам, Терезам, Стрільцям і Козорогам цього дня світить небачений успіх. Під час робочої зустрічі уникайте багатослів'я. Скоротіть наради до необхідного мінімуму. Не впадайте у відчай через несприятливий збіг обставин. Цього дня зірки утримуватимуть вас від хибних кроків.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Сходіть на мовні курси, навчіться водити авто. Задовольніть свої інтелектуальні потреби. Додаткових внесків потребуватиме автомобіль. Вчасно зробіть ремонт. Інакше він обійдеться дорожче, якщо зволікатимете.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Грошей у гаманці стане більше. Вам ітимуть на зустріч. З'явиться кілька вигідних фінансових пропозицій. Не ігноруйте бажання партнера зблизитися з вами. Прийміть запрошення на побачення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Насторожить діловий тон у розмовах з людьми, яких ви любите. Не варто відповідати на це критикою. Раніше лягайте спати. Не допускайте перевтоми.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сил буде достатньо, аби гори звернути. Головне - правильно обрати напрямок роботи. Не розпорошуйте власну увагу. Тоді не шкодуватимете, що багато чого не встигли.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Уникайте маніпуляцій. Не приймайте рішення під тиском. Друзі можуть посварити вас із коханими. Посильте догляд за стопами. Видаляйте мозолі та шпори, що завдають дискомфорту.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто добиватися уваги людей, які вам подобаються. Симпатія не буде взаємною. Уникайте любовних трикутників. Не зловживайте парфумами. Нудитиме від різких запахів.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щасливо проживуть цей місяць пари, які поважають бажання одне одного. Ревнивцям буде непросто. Постійні звинувачення і підозри можуть зіпсувати стосунки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Щоб розібратися, хто із партнерів вам насправді потрібен, поспілкуйтеся з кожним наодинці. Робіть вибір серцем. Переживатиме з приводу негараздів у родинах колег і друзів. Доведеться стати для них психотерапевтом. Зумійте вислухати і підтримати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вдалі покупки на вас чекають після обіду. Кохані присвячуватимуть вам менше часу, ніж раніше. Візьміть на себе частину домашніх обов'язків. Турбуватиме задишка. Зменшіть навантаження у спортзалі.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Почата в цей день справа матиме успіх. Усе вдаватиметься в торгівлі та навчанні. Купуйте одяг і взуття. Але спочатку звільніть шафу від зайвого. Вдасться кинути шкідливу звичку. Відмовтеся від цукру.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

День креативних і активних. Дослухайтеся і придивляйтеся. Не дивуйтеся перепонам. Життя спрямовуватиме вас у правильне русло. Якщо щось не вдається, займіться іншим. Гроші надходитимуть із різних джерел. Із покупками щаститиме. Порадуйте себе обновками.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хвилюватися за нестачу коштів не доведеться. Але розпоряджайтеся ними мудро. Не шукайте своєї пари. Стосунки швидко розчарують.

Читайте також