Подаруй військовику книгу: на Рівненщині стартувала акція до Великодніх свят

Подаруй військовику книгу: на Рівненщині стартувала акція до Великодніх свят

У Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка до Великодня організовують дугу благодійну ініціативу «Подаруй військовому книгу».

"Під час першого збору нам разом вдалося не тільки організувати великі подарункові пакети усім захисникам, котрі перебували у закладі в День лікарні, але й зібрати чималий склад продукції, з якої упродовж двох місяців формувалися пакети першої необхідності військовикам, що постійно прибувають на лікування чи реабілітацію в нашу лікарню. Ми щиро дякуємо кожному та потребуємо поповнення різними засобами", - розповідають у медзакладі.

Організатори акції кажуть, що окрім книг, також можна принести: зубні щітки, зубні пасти, гель/пінка для гоління, одноразові станки, рідке мило, тверде мило, гель для душу, вологі серветки, одноразові пелюшки, невеличкі махрові рушнички, білизну, футболки, тапочки, листи з добрими словами.

Як долучитися до акції:

* потрібно підготувати книгу українською мовою та щось із вищеподаного переліку в додаток;

* принести це все в Центр комунікацій і проєктів РОКЛ імені Юрія Семенюка до 12.00 п’ятниці, 10 травня (093 710 55 79 - Ліля);

* узяти участь у розіграші ексклюзивних футболок I’m From Rivne Region and I Am Proud Of It у середу, 15 травня.

"Цього разу ми сформуємо великодні подарунки, які презентуємо кожному військовику, котрий у святкові дні перебуватиме в лікарняній палаті. Усе, що залишиться, поповнить запаси символічного складу формування пакетів першої необхідності", - зазначили організатори.

Читайте також