Опалювальний сезон у Рівному завершують: розпорядження вже підписано

Опалювальний сезон у Рівному завершують: розпорядження вже підписано

Сьогодні у Рівному завершують опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

- Я підписав розпорядження про закінчення опалювального сезону на території Рівненської міської територіальної громади. Опалювальний сезон завершуємо 29 березня", - ідеться в дописі.

Достроково завершили опалювальний сезон, як повідомили у Рівненській ОДА, у Дубровицькій та Клесівській громадах. Також у зв’язку із канікулами у Корецькій та Крупецькій ТГ припинили подавати тепло у школи.

- Рішення про дату завершення опалювального сезону кожен орган місцевого самоврядування ухвалює самостійно, - прокоментував заступник директора Департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності ОДА Валерій Гуз. – Погода тепла, тому очікуємо, що до кінця тижня більшість громад приймуть власні розпорядження про закінчення опалювального сезону.

Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня.

Нагадаємо, за прогнозами Рівненського центру з гідрометеорології, наприкінці березня очікується аномально тепла погода. У ці дні середня добова температура буде вище 10 із позначкою «плюс».

Читайте також