Навчання авіації на трасі Київ-Чоп. Показали небезпечні кадри на межі катастрофи

Навчання авіації на трасі Київ-Чоп. Показали небезпечні кадри на межі катастрофи

Користувачі мережі Facebook поділились унікальними кадрами навчань української авіації, які відпрацьовували зліт та посадку просто з траси Київ-Чоп на Рівненщині.

Такі навчання проводяться у всьому світі й для цього спеціально перекривають жваві автомагістралі.

Українські пілоти тренувались наприкінці минулого тижня й для цього перекривали на кілька годин ділянку магістралі "Київ-Чоп" у Радивилівському районі.

"У зв'язку з проведенням планових навчань та переміщенням техніки, у четвер 27 серпня 2020 року з 16:00 до 19:00 рух транспорту на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп між селами Крупець та Михайлівка Радивилівського району буде обмежено. Ці навчання є необхідним елементом підготовки та відпрацювання визначених завдань за призначенням авіаційних, зенітних ракетних та радіотехнічних військ з метою захисту суверенітету та цілісності України і її громадян", - йшлось у повідомленні військових.

На кадрах, які потрапили в мережу, видно, що на дорозі залишились частина людей, яка спостерігала за посадкою літака. Який сів просто за кілька десятків метрів від них.

Також експерти звернули увагу на небезпечну ситуацію під час приземлення літака Су-27, який ледь не зачепив відбійник та збив великий дорожній знак. Який прилип до повітрозабірника літака.

"Ледь не влаштували новий Скнилів", - написав військових журналіст Дилан Малясов.

 

 

Читайте також