Наркоділер з Рівного вийшов під заставу і вдруге попався

Наркоділер з Рівного вийшов під заставу і вдруге попався

У Рівному вдруге за два тижні правоохоронці затримали 28-річного чоловіка із наркотиками. Він замовив партію психотропів у Telegram та отримав через пошту "альфа-PVP" на понад 600 тисяч гривень.

Вперше затримали чоловіка 20 квітня, коли він розкладав закладки в місті. За даними слідства, він ховав "закладки" по полю неподалік вулиці Карнаухова у Рівному. У чоловіка вилучили майже кілограм психотропів на пів мільйона гривень за цінами чорного ринку. Тоді суд обрав запобіжний захід — тримання під вартою із можливістю внесення застави. Чоловік сплатив 240 тисяч гривень і вийшов з-під варти.

Але невдовзі його знову затримали.

- Висновків він не зробив і знову замовив через Telegram партію психотропної речовини. Затримали його після того, як він забрав із поштамту відправлення – поліетиленовий зіп-пакет з кристалічною речовиною білого кольору. Відповідно до висновку експерта, вона містить у своєму складі PVP – особливо небезпечну речовину, обіг якої заборонено, орієнтовною вартістю понад 600 тис. грн, — повідомили у пресслужбі прокуратури в області.

Підозрюваному обрали запобіжний захід — тримання під вартою на 60 діб. Також вирішуватиметься питання про передачу на потреби ЗСУ 240 тисяч гривень, які чоловік вніс як заставу.

Читайте також