Злочинність на Рівненщині знизилась на третину, – прокурор області

Злочинність на Рівненщині знизилась на третину, – прокурор області

Внаслідок злагодженої роботи за результатами 4 місяців 2022 року відзначається зниження майже на 32% загального рівня злочинності.

Про це повідомили у прес-службі Рівненської обласної прокуратури.

Керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький відзначив, що для впорядкування діяльності органів обласної прокуратури та консолідації роботи правоохоронних органів щодо протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим в умовах воєнного стану, утворено відповідну міжвідомчу робочу групу.

Як наслідок такої злагодженої роботи за результатами 4 місяців 2022 року відзначається зниження майже на 32% загального рівня злочинності. Зокрема, зменшилась кількість вчинених тяжких, нетяжких злочинів та кримінальних проступків. Зниження відбулось практично за всіма видами загальнокримінальної злочинності, – йдеться в повідомленні.

Водночас, вчинення військовослужбовцями держави-агресора злочинів проти основ національної безпеки нашої держави, а також миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку призвела до істотного зростання частки особливо тяжких злочинів.

Читайте також