Зеленський пообіцяв по тисячі гривень кожному вакцинованому

Зеленський пообіцяв по тисячі гривень кожному вакцинованому

Програма заохочення щепитися від COVID-19 запрацює 19 грудня і буде доступною через додаток "Дія". Для тих, хто не користується ним, буде альтернативний варіант отримати гроші, анонсував президент Володимир Зеленський.

Кожен українець, який вакцинувався від COVID-19 двома дозами вакцини, зможе отримати одну тисячу гривень і використати ці гроші на оплату занять спортом чи на розваги. Отримати такий бонус можна буде через додаток "Дія" з 19 грудня, заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні в понеділок, 15 листопада.

"Кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно - тобто через додаток "Дія". За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр або купити квитки для мандрівок усередині країни", - сказав Зеленський.

Вакцинованим українцям, які не користуються застосунком "Дія", Зеленський пообіцяв альтернативний спосіб виплати заохочення.

Як зазначив президент, на реалізацію цієї програми до кінця року буде виділено близько трьох мільярдів гривень, і стільки ж - на початку 2022-го. 

Читайте також