Заступився за товариша: шестикласника вдарив ножем однокласник

Заступився за товариша: шестикласника вдарив ножем однокласник

В одній із шкіл Дубенського району шестикласник вдарив ножем у живіт свого однолітка. Це сталося під час сварки між хлопцями на перерві.

Як повідомили у поліції, у лікарню звернулася жінка із 11-річним сином, учнем одного із ліцеїв. Медики діагностували у хлопчика непроникаюче ножове поранення живота.

- Попередньо відомо, що шестикласника на перерві вдарив у живіт та порізав одноліток під час сварки, коли потерпілий заступився за товариша. Втім, хлопець не одразу зрозумів, що сталося, та пішов на урок. Пізніше йому стало погано, він помітив поріз та розповів про це однокласнику, який і звернувся до шкільної медсестри. Життю дитини наразі нічого не загрожує, він перебуває під наглядом лікарів. Учень, другий учасник сварки, пояснює, що не хотів таких наслідків, а ніж придбав у місцевому магазині та носив із собою, — додали у поліції.

Обставини події встановлюють ювенальні поліцейські.

За дії малолітнього відповідатимуть батьки. За невиконання обов'язків щодо виховання батьків скоріш за все оштрафують. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від 850 гривень до 1 700 грн.

Читайте також