Зарізав чоловіка через 20 гривень

Зарізав чоловіка через 20 гривень

На проспекті Генерала Безручка у Рівному серед білого дня зарізали чоловіка. Сталося це неподалік кафе Starus. Перехожі помітили на снігу чоловіка. Викликали швидку допомогу, але медики лише констатували смерть чоловіка від ножового поранення.

Поліцейські встановили, що загиблий — 30?річний рівнянин. А невдовзі затримали й нападника.

— У затриманого поліцейські вилучили знаряддя вбивства та необхідні докази, які свідчать про те, що саме він скоїв цей злочин. Підозрюваний перебуває у СІЗО, — повідомив начальник ГУ Нацполіції у Рівненській області Олексій Камишанський.

Відомо, що чоловіки були знайомі, хоча стосунки не підтримували. Конфлікт між ними виник раптово, коли постраждалий попросив 20 гривень.

— Підозрюваний — наркоман, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Неодноразово притягувався до адмінвідповідальності. Потерпілий — не судимий раніше, ніде не працював, — додав заступник начальника ГУ Нацполіції у Рівненській області Олександр Панасюк.

Правоохоронець зазначив, що чоловікові завдали один удар ножем у грудну клітку, що й стало причиною смерті. Підозрюваного затримали неподалік його місця проживання.

Читайте також