Запрацювали усі котельні Рівного

Запрацювали усі котельні Рівного

У Рівному на сьогодні працюють всі котельні, усі тепломережі наповнені теплоносієм, жодних поривів чи проблем із магістральними мережами немає, – про це розповів міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

– Є будинки, які мають внутрішні проблеми, приміром у Текстильному технікумі порив внутрішніх мереж. Те ж саме й у Інституті післядипломної освіти на Чорновола. Це проблеми балансроутримувачів цих закладів. У житловому будинку на Гагаріна, 29 – порив вводу. Це робота ОСББ. Всі повинні зрозуміти, що за стан будинку відповідають власники квартир. Вони можуть найняти собі управляючу компанію, або ж створити ОСББ. Власність не лише дає права, а й накладає обов’язки. Не подобається управляюча компанія – обирайте іншу, те ж саме з головою ОСББ.

Усе, що стосується теплопостачального підприємства – усе працює. Багато будинків призупинили опалення через теплу погоду. Зрештою, це вибір мешканців. Нагадаю, у нас на Відінській є будинок, в якому в усіх квартирах встановили регулятори тепла. Тож кожен собі регулює режим опалення квартири. Це ідеальний стан, – підкреслив міський голова.

Читайте також