Заборонили сідати за кермо на понад 56 років

Заборонили сідати за кермо на понад 56 років

Гощанський районний суд притягнув до відповідальності 29-річного Олександра К. за неодноразове керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Оскільки порушник сідав за кермо навіть попри судову заборону, у нього забрали водійські права на 56 років 6 місяців і 14 днів.

Як встановили слідчі, ще у квітні цього року у селі Терентіїв Рівненського району поліцейські зупинили автомобіль Ford Escort, яким керував 29-річний житомирянин Олександр К. У чоловіка були явні ознаки наркотичного сп’яніння: звужені зіниці, які не реагували на світло, виражене тремтіння пальців рук, блідість обличчя, втім він відмовився проходити медичний огляд. Правоохоронці з’ясували, що обвинувачений вже вдруге за рік сів за кермо у наркотичному стані, а також позбавлений водійських прав згідно з рішенням Богунського райсуду Житомирської області.

Як з’ясувалось, що за керування транспортними засобами у стані сп’яніння на порушника п’ять разів виносили постанови. Востаннє йому заборонили сідати за кермо на 10 років, втім він цю вимогу проігнорував.

Суддя до цього терміну приєднав ще й невідбуті за попередніми судовими постановами строки позбавлення, що в сумі склало 56 років 6 місяців 14 днів.

Читайте також