За закладку – 60 гривень: у Рівному затримали молодика, який розповсюджував наркотики

За закладку – 60 гривень: у Рівному затримали молодика, який розповсюджував наркотики

На вулиці Присадибній у Рівному виявили молодика, який у посадці біля залізничної колії розкладав наркотики. Нині 19-річний рівнянин спілкується зі слідчими.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

За результатами поверхневої перевірки у хлопця виявили в загальному 19 поліетиленових пакетиків: 7 — із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на «амфетамін», 7 — із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, 5 — із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну «Альфа-PVP»,– йдеться в повідомленні поліції.

За інформацією поліції, у молодика також вилучили 5 мобільних телефонів та іще 2 закладки із «амфетаміном», розкладених зловмисником в обумовлених місцях. 

Хлопець пояснив, що дану роботу знайшов в інтернеті та пішов на це тільки через те, що взагалі не було грошей.

Отримував «мастер-клади» з наркотиками в місті, розфасовував їх у сліп-пакетики та розкладав на території Рівного. За кожну закладку отримував 60 гривень, а наркобізнесом займався уже майже місяць.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин, вилучене скероване для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і про повідомлення 19-річному рівнянину про підозру.

Читайте також