За свої дослідження та технічні розробки 5 вчених з Рівненщини отримають 15-тисячні премії

За свої дослідження та технічні розробки 5 вчених з Рівненщини отримають 15-тисячні премії

П’ять обласних премій на загальну суму 75 тис грн отримають молоді учені області. Розпорядження оприлюднене на сайті облдержадміністрації.

Винагорода призначається за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок. Так, за свої здобутки кожен молодий вчений отримає по 15 тис грн.

 

Відповідно до розпорядження, лауреатами обласної премії стали:

 

Сергій Куницький - кандидат технічних наук, провідний науковий співробітник науково-дослідної частини Національного університету водного господарства та природокористування.

 

Ольга Павелко – доктор економічних наук, доцент, професор кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування.

 

Катерина Павелків – доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов Рівненського державного гуманітарного університету.

 

Ольга Ткачук - кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

 

Оксана Марчук - доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука».

 

Нагадаємо, обласна премія запроваджується щороку для молодих науковців, які досягли вагомих наукових здобутків. Це особи до 35 років включно, з освітою не нижче магістерського рівня. Або ж, до 40 років включно, зі ступенем доктора наук.

Читайте також