Ярмарок біля центрального ринку в Рівному демонтували

Ярмарок біля центрального ринку в Рівному демонтували

У Рівному демонтували торгові ряди ярмарку на вулиці Шевченка поблизу центрального ринку. Із 1 червня торгувати там заборонено. Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За словами заступника міського голови Рівного Миколи Дядюся, знесення необхідне для безперешкодного доїзду спецтехніки рятувальників до центрального ринку та багатоповерхівок на вулицях поблизу.

- Всі ми знаємо про постійні небезпечні ситуації стосовно пожеж в центральному ринку і загибель людей під час цих пожеж. Про неможливість проїзду аварійної техніки, ДСНС на місце пожежі. Ситуація може виникнути не тільки на території центрального ринку, а і в будинках житлових, багатоквартирних, які розташовані на вулиці Полуботка, Пересопницькій і всіх інших. По-друге, ще раз наголошую, що вулиці міста – це дорожньо-транспортна мережа, яка повинна виконувати свою функцію, тобто безпечний рух і вільний рух пішоходів, громадян нашого міста, - розповів Суспільному Микола Дяддюсь.

Працівники управління житлово-комунального господарства також демонтували на вулиці Пересопницькій незаконно встановлену торгову споруду, до продавали шаурму, а також кіоск, що стояв поруч - "Форнетті".

Демонтовані споруди зберігатимуться на території комунального автотранспортного підприємства 1728. Зі слів заступника міського голови, власник МАФу може звернутися до підприємства і, довівши право власності, забрати своє майно.

Читайте також