Володимир Зеленський: «Донька не хоче, щоб я йшов на другий термін» (ВІДЕО)

Володимир Зеленський: «Донька не хоче, щоб я йшов на другий термін» (ВІДЕО)

Дочка Президента Володимира Зеленського не хоче, щоб її батько балотувався на другий термін.

Про це в коментарі Катерині Осадчій в програмі «Світське життя» сказав Володимир Зеленський, передає Інше ТБ.

- Дочка піднімає цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на другий термін. Як би я не любив свою дочку, але це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що від його президентства постраждала вся сім'я - дружина, батьки і старша дочка. Дівчинка в цьому навчальному році закінчує школу, і, хоча вона хотіла б вчитися за кордоном, вступати вона буде в український вуз, «тому що я президент України, а не іншої держави».

Також Зеленський розповів, чому не виконав свого обіцянки не переїжджати на державну дачу (вже рік живе на держдачі і навіть зробив там ремонт).

- Все пов'язано тільки з охороною - їм потрібен окремий будинок. Тобто я повинен купити територію, якусь землю, на якій буде мій будинок і будинок для охорони. Чесно скажу: живу там (на дачі - прим.ред.), Як в готелі, проте, я перевіз свої меблі з проданого свого будинку, - сказав Володимир Зеленський.

Президент України сказав, що зараз розглядає кілька варіантів - або придбати вже готовий будинок, зробити там ремонт, або купити нову землю і будувати там новий будинок.

Читайте також