Водія, який п’яним спричинив смертельну ДТП на Сарненщині, взяли під варту

Водія, який п’яним спричинив смертельну ДТП на Сарненщині, взяли під варту

Рівненський міський суд відправив до слідчого ізолятора 32-річного жителя Дубровиччини, якого підозрюють в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Під час розслідування встановлено, що чоловік, 18 березня цього року сів за кермо автомобіля Volkswagen Golf в стані алкогольного сп’яніння. На заокругленій ділянці дороги поблизу села Золоте Сарненського району, він не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення із вантажівкою Mercedes Benz.

На момент ДТП в легковому авто було чотири пасажири. Після зіткнення із вантажівкою водій продовжив рух, а зупинившись за кілька кілометрів виявилось, що один із пасажирів загинув. Нетверезого водія затримали та оголосили про підозру.

Згідно з рішенням Рівненського міського суду найближчі 60 діб він проведе під вартою, без права внесення застави. Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області, повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Читайте також