Vodafone запустив безлім на всіх операторів

Vodafone запустив безлім на всіх операторів

Мобільний оператор Vodafone запустив безлімітні дзвінки на всіх мобільних операторів до кінця зими – він запускає акцію “З Vodafone усі свої”.

У Vodafone пояснили, що її учасником можуть стати всі абоненти компанії до 31 січня 2022 року включно. А ось для підключення необхідно обрати комбінацію *888#. При цьому клієнти, які подадуть заявку на активацію, отримають необмежену кількість хвилин для дзвінків на номери всіх операторів України та безліміт на користування месенджерами в рамках послуги Online PASS до 28 лютого 2022 року.

Зокрема, послуга Online Pass дає можливість без обмежень та без плати за трафік користуватися популярними месенджерами для спілкування та відеозв’язку. А саме: Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, а також FaceTime.

Так, стати учасниками акції “З Vodafone усі свої” можуть абоненти наступних тарифних планів:

– Vodafone SuperNet 19 (Start, Pro, Pro-1, Turbo), Vodafone SuperNet (Start, Start, Pro, Pro, Turbo, Unlim), Vodafone 4G Smart (XS, S, S, S, S, M, XL);

– Контрактних тарифів Vodafone Red (M, L, XL), Vodafone Business (S, M, L).

Для цього достатньо оплатити свій місячний пакет послуг та мобільний оператор автоматично підключить необмежений трафік та дзвінки на інші мережі.

Читайте також