Викрав сейф у фірми, де працював

Викрав сейф у фірми, де працював

У Рівному правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні сейфа із сумою в понад пів мільйона гривень. Вночі патрульні зупинили авто та знайшли в салоні сейф зі слідами крові. За версією слідства, рівнянин вкрав гроші у фірми, де працював.

За даними правоохоронців, близько першої ночі патрульні зупинили легковик Renault на вулиці Млинівській. Водій та двоє пасажирів помітно нервували, тому інспектори вирішили провести поверхневу перевірку та виявили сейф зі слідами крові.

- 32-річний рівнянин демонтував пластикове вікно, проник у складське приміщення приватного підприємства на території Рівненського району, звідки викрав металічний сейф із грішми. Втім, випадково порізався і залишив і на місці події, і на металевому тайнику власні зразки крові. Потім попросив знайомого, аби той замовив таксі та приїхав по нього. Але по дорозі їм не пощастило — авто зупинили патрульні, — повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

За даними слідства, сейф відкрили в присутності власника торгової компанії, там знаходилося 520 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка та оголосили підозру за фактом таємного викрадення чужого майна під час воєнного стану. Йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Читайте також