"Віддай ганебний борг" - Кондратюк вперше пояснив, чому забирає військову зарплату

Продюсер Ігор Кондратюк вперше пояснив, чому забирає військову зарплату експідопічного Віталія Козловського.

У своєму Facebook продюсер назвав мобілізованого артиста брехуном.

"Тут один заслужений співак, орденоносець, на ім'я Віталій Козловський (далі - ВК) розносить "новину" про те, що я під час війни забираю "левову частку" його, військовослужбовця, зарплатні. Він, як завжди - обманює. Хоча про такого завзятого рецидивіста-обманщика доцільніше вжити слово "бреше". Отже, з моменту постановки ВК на облік в одну з частин Нацгвардії на мою користь згідно виконавчого провадження стягується 1/5 частина його зарплатні. Стягування робиться згідно закону. Їх же потрібно виконувати, чи не так? У серпні я отримав 4608,26 гривень, у вересні - 4586,70 гривень. Повторюю, це - 20% від нинішньої зарплати ВК", - пояснив Кондратюк.

Наголосив, що не забирає всю війському зарплату Козловського і не має права заборонити виконавчій службі виконувати свою роботу.

"Стосовно загальної ситуації боргів ВК по усім судовим процесам. За 2019 рік ВК сплатив 0,00 грн; 2020 рік - 0,00 грн; 2021 рік - 28627,11 грн; 2022 рік - 4981,22 грн; і 2023 рік - 9194,96 грн. Поки що загалом аж 42 803,29 грн. Десь 2% від суми яку він, нерозумний рецидивіст-порушник авторського права, заборгував. Інформація про суди відкрита, і є в Реєстрі судових рішень, і в реєстрі боржників", - сказав продюсер.

За словами Кондратюка, порушувати закон не можна нікому.

"Навіть - орденоносному ВК. Уявіть. Бажаю ВК вдалої служби! Вертайся з перемогою! Дай багацько концертів, віддай свій ганебний борг (чи борги?) і, будь-ласка, будь надалі законослухняним громадянином!", - підсумував він.

Мобілізований виконавець поділився, що після всіх відрахувань в нього майже зовсім не залишається коштів. За словами Віталія Козловського, Ігоря Кондратюка просили тимчасово припинити виплати під час військової служби співака. Однак продюсер відмовився. У коментарях Віталія Козловського підтримало чимало зірок та користувачів. Тим часом Кондратюка засудили за такий вчинок та назвали його "черствою людиною".

Читайте також