В Україну йде арктичний холод

В Україну йде арктичний холод

Погода в Україні в найближчі кілька днів буде дуже холодною, вдарять сильні морози. Місцями очікується сильний вітер із штормовими поривами.

Як повідомляє прес-служба Укргідрометцентру, найхолодніше буде у Житомирській, Рівненській, Вінницькій, Київській, Сумській, Чернігівській та Черкаській областях, від -11 до -16 градусів.

Вдень на заході очікується від -5 до -9 градусів, у центрі та на півночі -11 -13 градусів, у південній частині -3 -6 градусів, на сході до -8 -10 градусів.

У четвер, 13 січня , найхолодніші ночі очікуються у Київській, Чернігівській, Сумській та Черкаській областях – від -17 до -20 градусів.

На заході очікується вночі -10 -14 градусів, у південній частині, на сході та в центральних областях від -11 до -15 градусів.

Вдень у західних областях від 0 до -5 градусів, у центрі та на півдні -4 -6 градусів, на півночі та сході до -9 градусів.

До вихідних сильні морози покинуть Україну. Вночі очікується від -1 до -5 градусів, вдень від -1 до +2 градусів. Але більшість регіонів знову прийде сніг.

Читайте також