В СБУ винесли остаточне рішення по Філіпу Кіркорову

В СБУ винесли остаточне рішення по Філіпу Кіркорову

Російському співакові Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд в Україну на три роки .

Про це йдеться у відповіді на запит журналіста УНН в СБУ.

"За результатами розгляду повідомляємо, що в інтересах забезпечення національної безпеки України та керуючись ч.1 і ч. 3 ст.13 Закону України" Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства ", 7 червня 2021 року Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду для запитуваної Вами особи (Кіркорова - ред.) на територію України терміном на три роки ", - йдеться у відповіді на запит.

Сам Кіркоров поки ніяк не відреагував на це.

А ось в Мережі заяву про заборону в'їзду Кіркорову в Україні коментують досить активно.

«Перший раз підтримую таке рішення) він в таке перетворився, японський гоблін, а тут своїх жутіков вистачає», «Я б йому і в'їзди і виступи по всюди заборонив .. Нехай будинку на дачі горланить», «Закрилася годівниця! Гастролюватиме по великих і малих містах Росії! »,« Абсолютно вірне рішення »,« Це прекрасно! Нічого йому патріоту по інших країнах роз'їжджати », - пишуть в Мережі.

 

 

Відомо, що Філіп Кіркоров незаконно відвідував анексувати Крим і давав там концерти.

Раніше повідомлялося, що з 22 червня Філіп Кіркоров поповнив "чорний список" Мінкульту і інформаційної політики України. Це дуже обурило Кіркорова. Рішення він назвав абсурдним і навіть заговорив про спільне майбутнє України з Росією.

«А я продовжую, і буду любити Україну, але не як держава, а як країну, адже ми всі вийшли з однієї країни. У нас спільна історія і я сподіваюся, спільне майбутнє, але без таких людей, які приймають такі рішення », - висловився скандальний російський артист.

 

 

 

А вже 25 червня прізвище співака пропала з «чорного списку». Тоді повідомлялося, що Служба безпеки України виявила у справі Кіркорова кілька судових прецедентів і його перебування в "чорному списку" вимагає додаткових перевірок.

Читайте також