В мережі з'явився шокуючий знімок 14-річної Тіни Кароль

В мережі з'явився шокуючий знімок 14-річної Тіни Кароль

У мережі опублікували рідкісне архівне фото популярної української співачки Тіни Кароль - тоді їй було всього 14 років і вона тільки починала свою кар'єру.

На знімку, який був оприлюднений в Instagram-акаунті офіційного фан-клубу знаменитості, артистка зображена на фестивалі "Чорноморські ігри".

Майбутня зірка сидить на стільці в компанії інших артистів. На ній - чорна міні-сукня, а волосся зібране в хвіст. Цікаво, що тоді Тіна була ще брюнеткою з темним волоссям - зараз же всі її знають, як яскраву блондинку.

Шанувальники згадали інтерв'ю співачки виданню "КП в Україні", де вона розповіла про початок свого творчого шляху. Кароль відзначала, що він почався саме з цього фестивалю. Тоді, в 1999 році, співачка посіла третє місце і дуже засмутилася.

"У той момент, коли я ридала за лаштунками, мама строго мені сказала: "Нічого плакати, визначайся: або ти серйозно далі займаєшся музикою, або все кидаєш. Я все зважила - і на наступний рік вирушила вступати до Київського музучилища... " - поділилася Тіна.

До речі, співачка відреагувала на публікацію даного фото, залишивши сердечка в коментарі.

 

Джерело: rbc.ua

Читайте також