"Укрзалізниця" попередила про серйозну зміну розкладу

В Україні поїзд № 118 Чернівці-Київ (відправлення о 19:46) відправиться за зміненим маршрутом через Заліщики і Тернопіль.

Так, з маршруту виключать зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці й Гречани. Пасажирів із цих станцій заберуть окремим рейсом. Роботи триватимуть ще як мінімум дві години (орієнтовно до 21:45).

Це сталося через провал під залізницею на перегоні Новоселиця-Мамалига в Чернівецькій області. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Зазначається, що внаслідок просідання ґрунту 19 вересня утворилася 6-метрова яма. Орієнтовний час затримки прибуття через об'їзний маршрут і причеплення додаткових вагонів у напрямку Кам'янця-Подільського за ст. Хмельницький складе близько двох годин.

У компанії ще 19 вересня повідомили, що відновлювальні роботи триватимуть приблизно 10 годин. При цьому 20 вересня стало відомо, що їх продовжили ще на 10 годин.

Увечері в понеділок в УЗ заявили: процес утворення провалу в земельному полотні під залізничними коліями зупинився, що дозволило приступити до активних робіт із ліквідації наслідків НП.

 

Читайте також