У Вараському районі мотоцикл збив трирічну дівчинку

У Вараському районі мотоцикл збив трирічну дівчинку

Автопригода сталася у селі Довговоля Вараського району вчора, шостого травня. Трирічну дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом ключиці госпіталізували.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

"Керував мотоциклом 22-річний місцевий житель, на вулиці Вишневій допустив наїзд на дитину, яка раптово вибігла на проїзну частину із території господарства. Травмовану дівчинку доставили до лікарні та госпіталізували",- повідомляють у поліції.

Транспортний засіб вилучений. Водій за результатами огляду на стан сп’яніння — тверезий. Однак, у рамках кримінального провадження у нього також відібрані біологічні зразки. 

За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відділення поліції №1 Вараського районного відділу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, із початку квітня та у перший тиждень травня на Рівненщині поліцейські територіальних підрозділів зареєстрували 24 автопригоди за участю мототранспорту, унаслідок яких 17 осіб травмувалося, а двоє — загинули. 

 

 

 

Читайте також