У Сарнах чоловік крав залізничні колії

У Сарнах чоловік крав залізничні колії

Сарненчанин впродовж чотирьох днів на початку червня цьогорічнеподалік райцентру на під’їзних коліях до одного із підприємств демонтував та викрав 90 елементів залізничних конструкцій. Своїми протиправними діями він завдав Укрзалізниці збитків на загальну суму понад три тисячі гривень.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Крім того, 21 серпня близько 23 години, пошкодивши навісний замок, він проник до підвального приміщення багатоповерхівки у Сарнах, звідки таємно викрав велосипед. Поліцейські вилучили двоколісний та повернули власнику.

Відомо, що сарненчанин на момент вчинення злочинів мав непогашену судимість за вчинення крадіжок. Раніше він уже відбував покарання у виправній колонії, однак рік тому був звільнений достроково.

Тому 29-річному чоловікові повідомили про підозру та закінчили досудове розслідування за частиною 1 статті 277 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, а саме — пошкодження шляхів сполучення, що порушило нормальну роботу транспорту, та таємне викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням до іншого приміщення, вчиненого повторно.

Натомість йому загрошує до шести років позбавлення волі.

Читайте також