У Росії стверджують, що Україна розповсюджує коронавірус

У Росії стверджують, що Україна розповсюджує коронавірус

Заступник керівника російської фракції ЛДПР Олексій Діденко заявив, що у справі поширення коронавірусу в останні кілька років чітко виявляється український слід, оскільки це було окремим напрямком досліджень у цих біологічних лабораторіях, що фінансуються Пентагоном.

Представники ЛДПР у Державній Думі навіть мають намір створити відповідну парламентські слідчу комісію.

"Розслідування обставин роботи біологічних лабораторій США в Україні потребує детального вивчення, оскільки за даними Міноборони там фактично створювалася біологічна зброя, і створення цієї біологічної зброї було з кількох напрямків"

"Коли США говорять про те, що потрібно Китаю пред'явити позов відшкодування збитків світовій економіці, у тому числі самим США, ми хотіли б заявити про те, що якщо висновки про український слід у створенні COVID-19 у парламентському розслідуванні підтвердяться, це послужить юридичною підставою. переадресації всіх цих вимог уряду України, і відповідачем за цими позовами мають виступити Сполучені Штати Америки, які довгі роки заохочували цю антилюдську діяльність", - заявив Діденко

Представники Думи заявляють, що Україна змогла використовувати шляхи міграції птахів у поширенні хвороб проти конкретних етносів.

"Створення вірусів, переносником яких можуть бути тварини, а хворіє людина: не просто так - там досліджувалися шляхи міграції птахів через територію України на територію Російської Федерації. І тут уже не потрібні ракети, достатньо лише зграї птахів, які несуть на собі інфекції, віруси, бактерії на територію РФ, спричиняють найважчі епідемії. І найстрашніше і підле дослідження – це створення генетично селективних штамів вірусів, які вражають той чи інший народ, той чи інший етнос".

Читайте також