У Рівному з’явиться офіційний додаток по управлінню містом

У Рівному з’явиться офіційний додаток по управлінню містом

Працює над ним лабораторія «НООСФЕРА». Обіцяють презентувати уже найближчим часом.

Про це розповідає Рівненська міська рада.

“ Важливо, що рівняни самі прагнуть змінювати своє рідне місто. Його автори - студенти та волонтери на базі лабораторії «НООСФЕРА» Національного університету водного господарства та природокористування”, пояснив міський голова Рівного Олександр Третяк

Влада міста прагне максимально розширити доступні ресурси для комунікації з мешканцями Рівного. Новим етапом розвитку електронних сервісів «Гарячої лінії 1553» стане запуск мобільного додатку «Рівне 1553» для мобільних пристроїв.

Особливістю роботи додатку буде проста реєстрація нового користувача, сучасний дизайн та зручна навігація. Адже тривалий час єдиним методом зв’язку була “гаряча лінія», на яку можна було зателефонувати тільки зі стаціонарного телефону.

У мобільному додатку буде зібрана інформація про державні послуги. Також підключена функція автоматичного створення петицій. Мешканці Рівного через додаток зможуть звертатись на Гарячу лінію щодо питань роботи громадського транспорту, ремонтів доріг, житлового господарства, якості надання послуг та іншого.

 

Читайте також