У Рівному зловили грабіжника, який збирався  здати награбоване в ломбард

У Рівному зловили грабіжника, який збирався здати награбоване в ломбард

До поліції сьогодні, сьомого червня, близько 08:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 55-річної жительки обласного центру, що на вулиці Жоліо Кюрі невідомий зірвав із неї два золотих ланцюжки та кулон. Потерпіла та очевидці змогли детально описати потенційного злодія, тож за орієнтуванням за кілька годин його затримали.Раніше судимого за майнові злочини зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру та взяття його під варту.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Поліцейські роти поліції особливого призначення на площі Привокзальній побачили схожого за описом чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього виявили золотий ланцюжок, який той збирався здати у ломбард. Іншим, зі слів нападника, він розрахувався за послуги таксі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського районного управління поліції. Зловмисником в’явився 29-річний житель Волинської області, який вже відбував покарання за аналогічний злочин. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 186 КК України вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцейські перевіряють його також на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів та території Рівненщини та Волині.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Читайте також