У Рівному затримали чоловіка, який крав скриньки для пожертв ЗСУ

У Рівному затримали чоловіка, який крав скриньки для пожертв ЗСУ

Вчора у Рівному затримали чоловіка, який крав скриньки для пожертв ЗСУ.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

У наплічнику крадія поліцейські виявили скляну банку, призначену для збору коштів на потреби ЗСУ. Встановлено, що її чоловік поцупив у одному із магазинів на вулиці Вербовій: накрив своїм верхнім одягом, який потім сховав у рюкзак, – йдеться в повідомленні поліції.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили іще одну банку та пластиковий контейнер для збору пожертв.

Слідчі Рівненського районного управління поліції за фактом замаху на таємне викрадення чужого майна внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.15, ч.4 ст.185 КК України.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крім того, поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Наразі відомо про шість фактів вчинених рівнянином крадіжок.

Відомо, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також